Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Олександр Кобзарев

lcci.com.ua

Понеділок, 20 травня 2019, 16:22

Підприємству Кобзарева виділили більше 700 тисяч гривень з бюджету Львова

Олександр Кобзарев

Всі кошти скерують як внески до статутного капіталу комунального підприємства "Інститут міста".

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №213 від 13 травня 2019 року.

Андрій Садовий розпорядився виділити з бюджету розвитку Львова 726 тис грн як внески до статутного капіталу комунального підприємства "Інститут міста".

"Управлінню фінансів департаменту фінансової політики провести фінансування за рахунок коштів бюджету розвитку міського бюджету м. Львова в сумі 726 000 грн виконавчого комітету Львівської міської ради", – йдеться у документі.

Відтак, виконком має перерахувати ці кошти до статутного капіталу "Інституту міста", що проводить соціологічні дослідження, готує аналітичні звіти, статті, складає рейтинги і прогнози.

Контроль за виконанням даного розпорядження покладено на заступника міського голови з фінансово-економічних питань Геннадія Васьківа.

Нагадаємо, у березні львівські депутати поповнили статутний капітал КУ "Інститут міста" на 200 тис грн. Відтак, статутний капітал цього підприємства, яке з 2010 року очолює Олександр Кобзарев, складає 9 461 341 грн.

Нагадаємо, у травні 2018 року Варіанти у своїй статті вже дослідили діяльність цієї установи та її керівництва.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.