Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Вівторок, 14 травня 2019, 18:15

14 травня: найпопулярніші запити у Google

Львів

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 14 травня, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію, що для участі в ЗНО цього року зареєстрували 354 тисяч абітуєнтів, з них 25 тисяч – мешканці Львівщини.

ЗНО-2019 буде проходити за таким графіком: 21 травня – математика; 23 травня – українська мова та література; 27 травня – іспанська та французька мови; 28 травня – англійська мова; 30 травня – фізика; 4 червня – історія України; 6 червня – біологія; 11 червня – географія; 13 червня – хімія.

Також українці цікавилися тим, що 16 травня відзначатимуть Всесвітній День вишиванки. У цей день у Львові відбудеться четвертий масштабний Фестиваль Вишиванки, який стартує о 12:00 год масовою ходою у вишиванках від пам'ятника М. Грушевському до пам'ятника Т. Шевченку.

Ці запити набрали понад 2 тисячі українців.

Важливими новинами цього дня на Варіантах була інформація про те, що:

- новим керівником Головного управління юстиції Львівщини став Микола Станіщук, який замінив на посаді Тараса Греня.

- у парку "Знесіння" працівники ЛКП "Лев" виявили собаку, хвору на сказ – медики проведуть перевакцинацію безпритульних тварин у місті.

- Львівська міськрада продає приміщення на вул. Шептицьких, 15 за 923 тис грн. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.