Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

наркоторговці

Нацполіція Львівщини

Четвер, 16 травня 2019, 15:22

У Львові затримали наркоторговців

наркоторговці

Зловмисникам, які продавали наркотичні та психотропні речовини загрожує позбавлення волі від 6 до 10 років.  

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДСНС України у Львівській області.

Поліцейські разом з працівниками Управління протидії наркозлочинності викрили діяльність організованої групи, учасники якої займались збутом на території міста Львова таблеток "Subutex", які містять у собі наркотичний засіб "бупренорфін", а також психотропної речовини "амфетамін".

Правоохоронці встановили, що до складу злочинної групи входило п’ятеро осіб – організатор та четверо виконавців віком 28, 29, 30 та 35 років. Усі вони мешканці Львова, раніше притягувались до кримінальної відповідальності за злочини, пов’язані з наркотиками, а також за крадіжки, хуліганства, шахрайства.

"Злочинну діяльність цієї групи ми документувати протягом кількох місяців. Наркотичні та психотропні засоби вони збували на території Львова. Після затримання організатора та одного з виконавців були проведені санкціоновані обшуки, під час яких вилучено та скеровано на експертизу таблетки "Subutex", «амфетамін», а також кошти, виручені від збуту препаратів. Усім учасникам злочинної групи вже повідомлено про підозру у скоєнні злочину, двоє зараз перебувають під вартою" – розповів заступник начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Тарас Сабанюк.

Порушникам загрожує позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.