Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

замінування

Четвер, 16 травня 2019, 15:27

Правоохоронці не виявили вибухівки у 7 готелях Львова

замінування

Правоохоронці обстежили 7 готелів у Львові і не виявили вибухонебезпечних предметів.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Львівській області.

Сьогодні, 16 травня, о 10:40 год на електронну скриньку Головного управління Нацполіції Львівщини надійшло повідомлення про замінування сімох готелів, розташованих на вулицях Городоцькій, Тершаківців, Яна Матейка, Князя Святослава, Поліщука, Яворівській та на проспекті В’ячеслава Чорновола у Львові.

Правоохоронці обстежили приміщення та прилеглі території – вибухонебезпечних предметів не виявили. Поліцейські встановлюють особу зловмисника, який надав неправдиве повідомлення про замінування, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Нагадаємо, 14 травня анонім повідомив про замінування школи та 4 готелів. Відомо, що правоохоронці під час обстеження вказаних закладів не виявили жодної вибухівки. 

Крім того, у неділю, 12 травня, у Львові знову замінували "Кінг Крос Леополіс", правоохоронці не виявили вибухонебезпечних предметів. Перед цим готелі і ТРЦ міста "заміновували" 678 і 10 травня, поліція евакуювала працівників та відвідувачів цих закладів, однак вибухівки не виявила.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.