Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Комуналка

Середа, 31 жовтня 2012, 13:49

Комунальники завершують роботи із водогоном на вул. Лесі Українки у Львові

Сьогодні, 31 жовтня, працівники ЛМКП «Львівводоканал» під‘єднуватимуть магістральний водогін та прилеглі будинки до діючих мереж.

 

На час виконання робіт, з 10:00 до 22:00, буде припинена подача води мешканцям вул. Підвальна - пл.Ринок –Беренди - пр.Свободи - пл.Торгова і прилеглі до них вулиці.

Вул. Лесі Українки ремонтують на ділянці від вул.Театральної до вул. Підвальної. Реконструкція передбачає заміну інженерних мереж, влаштування нового дорожнього покриття проїзної частини та тротуарів. Після ремонту ця вулиця буде тільки пішохідною.

«Частину вулиці брукуємо, частину бетонуємо, замощуємо тротуари. Також трасуємо знайдений мур, він буде викладений іншим колотим каменем, іншого кольору та розміру. Все йде за графіком, плануємо закінчити роботи як і передбачалося – 15 листопада», – зазначив в.о. начальника управління капітального будівництва ЛМР Ігор Фалюта.

Також Фалюта розповів про суму проектних робіт: «Проектом передбачена сума у розмірі 10,2 млн. грн. Але після завершення робіт будемо точно підраховувати і, відповідно, цифра буде названа вже кінцева. Але вище, ніж 10,2 млн. грн., ми однозначно не вийдемо».

Нагадаємо, діючі чавунні водогони на вулиці Л.Українки були прокладені близько 100 років тому і потребували заміни. Аварії на згаданій ділянці водогону часто спричиняли перебої у водопостачанні центральної частини міста. Новий водогін забезпечуватиме безперебійним водопостачанням 11 тис. мешканців. Генеральним підрядником є ЛСБМУ-1. Роботи розпочалися у вересні цього року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.