Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

маршрутка

скрін з відео Патрульної поліції

Понеділок, 20 травня 2019, 11:35

На Левандівці водій маршрутки №17 ледь не збив жінку з дітьми

маршрутка

Львів'яни бігли за маршруткою, а водій-свідок одного з автомобілів заблокував автобус і притиснув його до узбіччя, відтак силою зупинили порушника.    

Про це повідомила прес-служба Патрульної поліції у Львівській області.

Подія трапилася в неділю, близько 13:00 години на перетині вулиць Суботівська-Повітряна.

"Водій маршрутки проігнорував те, що транспортні засоби зупинилися і вже певний час пропускали пішоходів на нерегульованому переході. Він на великій швидкості проїхав пішохідний перехід, де в той момент йшла мама з двома малолітніми дітьми.Порушник створив аварійну обстановку і змусив жінку вживати заходи для особистої безпеки" – йдеться у повідомленні.

Маршрутка продовжила рух до найближчої зупинки. Очевидці події почали пішки наздоганяти громадський транспорт, а один із небайдужих зачепився за дверцята водія і на ходу намагався змусити його зупинитися.

Інший водій, який їхав позаду та теж став свідком цих подій, які ще й зафіксував його автореєстратор, своїм автомобілем заблокував маршрутку і притиснув її до узбіччя.

"34-річний порушник зачинився в маршрутці адже боявся самосуду розлючених громадян. Він вирішив дочекатися приїзду патрульних, яких вже викликали очевидці" – додано у повідомленні.

Після того, як мама з дітьми перейшла дорогу, жінка впала, очевидно втратила свідомість. 37-річній постраждалій викликали швидку, яка надала допомогу на місці, адже вона відмовилася від госпіталізації. Діти, на щастя, не постраждали.

Патрульні отримали пояснення від свідків і склали на водія протокол. У чоловіка вилучили посвідчення водія і видали тимчасовий дозвіл на керування транспортним засобом.

Далі справу розглядатиме суд.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.