Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Вівторок, 21 травня 2019, 18:15

21 травня: найпопулярніші запити у Google

Львів

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 21 травня, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію, що вконувач обов'язків міністра охорони здоров'я Уляна Супрун відбула з України до Женеви для участі в асамблеї Всесвітньої організації охорони здоров'я, що проходить з 20 по 28 травня. Вона повідомила, що продовжить працювати для українців.

Також українці цікавилися тим, що сьогодні в світі відзначають кілька свят і пам'ятних дат. Так, православні християни сьогодні святкують День пам'яті Іоанна Богослова, покровителя авторів, редакторів і видавців. Крім того, 21 травня народився український журналіст Георгій Гонгадзе. 

Вчора президент Володимир Зеленський опублікував декларацію про доходи за 2018 рік, де вказав віллу в Італії за майже 89 мільйонів гривень та 5 готельних номерів у Грузії.

Ці запити набрали понад 2 тисячі українців.

Важливими новинами цього дня на Варіантах була інформація про те, що:

- Львівська міськрада замовила за 1,1 млн грн реставрацію пам'ятки архітектури на площі Ринок;

- Львівська облрада не включила у порядок денний рішення про заборону розміщення та діяльності хутрових ферм у Бродівському районі;

- ТРК "Перший Західний" замовив обладнання для виробничо-мовного комплексу радіостанції за 2 млн грн у київської фірми;

- голова Львівської облради Олександр Ганущин звинуватив свого заступника у спробах лишити його посади;

- сьогодні близько 50 мешканців Бродівщини влаштували пікет під будівлею Львівської облради проти будівництва норкових ферм у районі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.