Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Фб Андрія Садового

Середа, 22 травня 2019, 17:55

Садовий пропонує забрати свою француватість з білбордів

Андрій Садовий

Андрій Садовий пропонує скасувати політичну рекламу та зменшити прохідний бар'єр для політичних партій.

Про це повідомив міський голова Львова, лідер "Самопомочі" Андрій Садовий в ефірі телеканалу 24.

"Треба просто скасувати політичну рекламу, яка найбільше грошей вимагає в політичних партій під час виборів. І треба прийняти закон, який скасує депутатську недоторканість – тоді бажаючих піти в парламент буде набагато менше. Тоді в парламент дійсно будуть іти науковці, які будуть працювати над законами, а не лобісти, які хочуть використовувати державний інструментарій для власного збагачення. Скасувати політичну рекламу і закон про скасування політичної недоторканості. Тоді кардинально поміняється ситуація в Україні" – наголосив Андрій Садовий.

За його словами, мажоритарну систему виборів потрібно скасувати, а зменшення прохідного бар'єру для політичних партій до 3% є потрібним, бо "дасть можливість більшій кількості нових людей зайти в парламент".

Нагадаємо, нещодавно міського голову Львова Андрія Садового переобрали лідером "Самопомочі". Від Львівщини першим номером на парламентських виборах є депутат Львівської обласної ради Парасковія Дворянин, а до першої п'ятірки увійшли нардепи: Олег Березюк, Олег Лаврик, Любомир Зубач, Оксана Сироїд та Сергій Кіраль.

Додамо, вчора президент Володимир Зеленський призначив дострокові парламентські вибори на 21 липня. Варіанти проаналізували промову Зеленського під час його інавгурації у статті "Босяцька есхатологія".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.