Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

Четвер, 23 травня 2019, 11:59

У Садового вимагають оприлюднити доходи комунальних підприємств Львова

Львівська міськрада

Львівські депутати вимагають від міськради надати інформацію про статутній капітал усіх комунальних підприємств міста.

Про це повідомив сьогодні на сесії Львівської міської ради депутат від Блоку Петра Порошенка Сергій Івах.

"Станом на сьогодні у безповідальний спосіб поповнюються статутній капітал комунальних підприємств й, на жаль, потім депутати не розуміють, куди витрачені кошти. Як наслідок, ми потім маємо все, що відбувається під сесійною залою" – наголосив Сергій Івах.

Відтак, він просить Львівську міськраду надати інформацію про розмір статутних капіталів всіх комунальних підприємств, про вартість необоротних активів, станом на кінець першого кварталу 2019 року, а також провести аудит управлінських рішень всіх цих підприємств.

"Тому що всі керівники, які туди призначаються, не мають жодної відповідальності і ми після цього мали б дати оцінку всім тим керівникам, чи вони відповідають зайнятим посадам" – додав Сергій Івах.

Нагадаємо, у квітні львівські депутати поповнили статутний капітал КУ "Інститут міста" на 200 тисяч гривень. Відтак, статутний капітал цього підприємства, яке з 2010 року очолює Олександр Кобзарев, складає 9 461 341 грн.

Нагадаємо, у травні 2018 року Варіанти у своїй статті вже дослідили діяльність цієї установи та її керівництва.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.