Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Петро Порошенко

П'ятниця, 24 травня 2019, 14:45

Порошенко створить нову партію перед парламентськими виборами

Петро Порошенко

Партія "Блок Петра Порошенка "Солідарність" на своєму з’їзді 31 травня змінить назву і визначиться з кандидатами у народні депутати.  

про це повідомляє "Українська правда".

Екс-президент Петро Порошенко під час форуму громадської організації "Солідарна справа громад" заявив, що його партія повинна перемогти на парламентських втборах.

"Наша політична сила прийняла рішення з перших секунд. Ми йдемо на вибори і ми маємо там перемогти. Ми маємо всіх з демократичного табору запросити об’єднатися, бо інший сценарій буде, що люди, які будуть голосувати за демократів, але вони не пройдуть, ці голоси підуть нашим опонентам" – заявив Петро Порошенко.

За його словами потрібно усунути "будь-які перешкоди для цього об’єднання" та оновити партію.

"Оновлена партія з новою назвою, оновлена партія з оновленим керівництвом, оновлена партія з величезним представництвом громадськості, волонтерів і добровольців" – додав Порошенко.

Він також зазначив, 31 травня пройде великий з'їзд на якому обговорять програмні документи оновленої партії.

Як повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна",  партія "Блок Петра Порошенка "Солідарність" має намір здійснити ребрендинг і змінити свою назву на "Європейську солідарність".

Нагадаємо, Блок Петра Порошенка планує співпрацювати з новою партією Святослава Вакарчука у парламенті.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.