Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

водій-втікач

патрульна поліція Львівщини

П'ятниця, 24 травня 2019, 15:21

Поліція затримали львів'янина, який не заплатив за бензин на автозаправці

водій-втікач

Патрульні розшукали водія, який у стані наркотичного сп’яніння вирішив не розплачуватися за бензин на автозаправці.

Про це повідомила прес-служба Патрульної поліції Львівської області.

Вчора ввечері, адміністратор однієї з автозаправочних станцій повідомив патрльній поліці про те, що водій автомобіля Dacia, заправив свій транспортний засіб та поїхав геть, не заплативши за бензин.

Патрульні приїхали на місце та передивилися відеозапис події. Опис автомобіля розіслали всім екіпажам. Невдовзі, інспектори патрульної поліції, виявили даний транспортний засіб на вулиці Науковій. Водія встановили в базі даних.

Виявилося, що 23-річний львів‘янин має багате кримінале минуле. Його вже притягували за крадіжку, шахрайство та наркотики. 

Крім цього, офіцери поліції побачили в особи ознаки наркотичного сп’яніння. Водій відмовився проходити перевірку в присутності двох свідків.

На чоловіка склали протокол за повторне керування транспортним засобом в стані сп’яніння впродовж року, так як чоловік раніше вже притягався за нетверезе кермування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.