Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Понеділок, 27 травня 2019, 14:20

Мешканцям трьох районів Львова відновлять гарячу воду

Львів

"Львівтеплоенерго" відновить подачу гарячої води у Франківському, Сихівському і Галицькому районах

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

У Львові завершилися гідравлічні випробування теплових мереж. Зараз ЛМКП "Львівтеплоенерго" проводить ремонтні роботи з ліквідації виявлених поривів на трубопроводах, та відновлює подачу гарячої води до будинків.

За словами головного інженера "Львівтеплоенерго" Володимира Штейбарта, вчора запустили в роботу котел на ТЕЦ-1 і розпочали заповнення водою мереж, які їдуть від цього джерела. Сьогодні зранку ремонтні бригади підприємства розпочали відновлення подачі гарячої води мешканцям Франківського, Сихівського і Галицького районів.

"Гідравлічні випробування завершилися. Ліквідовуємо виявлені пориви і пошкодження на трубопроводах та відновлюємо подачу гарячої води нашим споживачам. У минулу п’ятницю ми відновили подачу гарячої води мешканцям Шевченківського району, які отримують гаряче водопостачання від ТЦ "Північна" (ТЕЦ-2). Це майже 260 будинків", – заявив він.

Нагадаємо, ЛМКП "Львівтеплоенерго" і ЛКП "Залізничнетеплоенерго" з 6 травня, розпочали проведення щорічних гідравлічних випробувань теплових мереж, для виявлення дефектів та перевірки щільності й міцності трубопроводів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.