Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

обвал будинку

ФБ Зінкевича

Понеділок, 27 травня 2019, 15:09

Міськрада обстежить будинок, з якого камінь впав на перехожу

обвал будинку

На момент падіння елементу фасаду в будинку на площі Міцкевича, 6/7 підрядна організація проводила роботи з ремонту даху.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За інформацією Галицької районної адміністрації, комунальні служби обстежать фасад будинку на площі Міцкевича, з якого відпав елемент. В будинку на площі Міцкевича, 6/7 підрядна організація на замовлення управління охорони історичного середовища проводить реставраційні роботи з ремонту даху.

"Будинок, від якого відпав елемент фасаду знаходиться на балансі міста. У цьому будинку на замовлення управління охорони історичного середовища Львівської міськради проводиться заміна даху. Роботи розпочалися ще минулого року. Будинок в риштуванні. На момент падіння елементу фасаду на місці працювали ремонтні бригади, тому зараз ми спільно проведемо обстеження фасаду для з’ясування причин падіння" – розповів голова Галицької РА Андрій Зозуля.

Унаслідок падіння елементу фасаду з будинку травмовало пішохода. Дівчину, з діагнозом струс головного мозку, госпіталізовано у 8-му лікарню.

Нагадаємо, сьогодні на проспекті Свободи з фасаду будинку нічного клубу "Спліт" на перехожу впав камінь – жінка отримала травму голови.    

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.