Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Юрій Гудима

Вівторок, 28 травня 2019, 11:38

Гудима влаштував на сесії облради протест проти Ганущина

Юрій Гудима

Депутат Львівської облради Юрій Гудима виступив з вимогою зупинити сесію через перевищення повноважень Олександра Ганущина.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні на сесії Львівської обласної ради депутат від фракції "Батьківщина Юрій Гудима Юрій Гудима заявив, що його фракція не братиме активну участь в сесії через "недемократичні ініціативи" голови облради Олександра Ганущина.
 
За словами Гудими, Олександр Ганущин перевищує свої повноваження у політичних заявах, не консультуючись з головами фракцій, зокрема, у справі з будинком для сиріт на вул. Короленка, 7.
 
"Ви перевищуєте свої повноваження на перемовинах з головою Львова, тим самим затягуєте процес реалізації встановлення і роботи будинку для сиріт Львівщини", –заявив він.
 
Також Гудима запропонував приступити до розгляду звернень і заяв і закінчити пленарне засідання, доручивши голові облради проведення консультацій з головами фракцій.

Нагадаємо, 27 лютого Львівська облрада продала приміщення колишньої школи-інтернату №2 на вул. Короленка, на які претендує "Центр опіки сиріт", київській фірмі за 35 млн грн. Про це повідомляється в системі Pro Zorro. 

Управління майном спільної власності Львівської обласної ради виставило на продаж у системі Pro Zorro за 29 233 680 грн нежитлові будівлі загальною площею 2929,9 кв.м на вул. В.Короленка, 7 у Львові. Йдеться про приміщення колишньої школи-інтернату №2, яке знаходиться на земельній ділянці, площею 0,7008 га, а його планують продати для використання в освітніх цілях. Аукціон стартував 27 лютого, участь у ньому взяли дві компанії: ТзОВ "Школа вільних та небайдужих" (Холдинг емоцій !Fest) і ТзОВ "Горизонт проперті", які запропонували за приміщення 29 526 016,80 грн та 35 100 000 грн відповідно. Переможцем обрали ТзОВ "Горизонт проперті"

Тоді ж Господарський суд міста Києва суд розглянув заяву Львівської міської ради та зупинив дію рішення Львівської облради і сам аукціон з продажу приміщень на вул. Короленка, 7.

6 березня Львівська облрада подала до суду щодо відшкодування з бюджету Львова більше 35 млн грн збитків через заборону продажу приміщень на вул. Короленка, 7. 

Додамо, у січні депутати Львівської міськради підтримали електронну петицію та направили звернення до Львівської облради з проханням надати "Центру опіки сиріт" приміщення на вул. Короленка, 7.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.