Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Дитячий форум у Львові

Середа, 29 травня 2019, 10:00

У Львові відбувся Дитячий форум "Книгоманія"

Дитячий форум у Львові

З 17 по 19 травня Дитячий форум відвідало понад 8 тисяч осіб та взяло участь понад 600 організацій.

Про це повідомили в офіційному пост-релізі Дитячого форуму.

З 17 по 19 травня у Палаці мистецтв відбувся Дитячий форум "Книгоманія", який в цьому році пройшов у форматі квесту "Супергерої рятують планету".

Квест складався з трьох частин: Вода, Земля і Повітря. Основним завданням цієї гри було отримати "суперсили" та "врятувати Землю від екологічної катастрофи".

За три дні квесту статус "Рятівника" отримало 2820 дітей, 725 стали "Героями" та 1236 - "Супергероями".

Загалом, дитячий захід відвідало 8705 осіб, 4359 з яких придбали квитки, 238 виграли квитки. Ще 4108 осіб відвідали форум безкоштовно, серед яких є діти пільгових категорій, журналісти та переможці "Книгоманії".

Очікувано, у Дитячому форумі "Книгоманія" взяли участь 617 організацій, серед яких 40 авторів, 34 видавництва, 61 митець, 38 спортсменів, 14 музейних працівників та інші.

За час проведення форуму відбулося 525 заходів, з них 57 - літературні.

Крім того, "Книгоманію" відвідало 100 журналістів з 72 ЗМІ.

Нагадаємо, 18 квітня у Львові запустили читай-трамваї, які курсуватимуть місто протягом декількох місяців. Особливість цих трамваїв полягає в тому, що всередині такого транспорту є наліпка з QR-кодом, який потрібно просканувати, аби отримати безкоштовне оповідання. 

До того ж, "Кредобанк" підтримав фестиваль "Книгоманія", виступивши генеральним партнером заходу, та запровадив спеціальний конкурс для школярів "Читаємо з Kredobank", головним призом якого є поїздка до Варшави. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.