Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Гірняк

Вівторок, 28 травня 2019, 14:14

Гірняк поскаржився на зловмисників, які пропонують хабарі депутатам облради

Володимир Гірняк

Володимир Гірняк звинувачує різних посадовців у пропонуванні хабарів депутатам Львівської облради.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк заявив, що депутатам облради пропонують хабарі.

"Вперше це почалося рік тому, коли призначили генерального директора Львівської обласної клінічної лікарні. Я тоді побачив дзвінки до депутатів, різні пропозиції. Тиснули, щоб депутат проголосував в той чи інший спосіб – воно не пройшло, не пройде і зараз. На даний момент тиснули, щоб прийняли звіт голови Львівської обласної ради", – заявив він.

Нагадаємо, сьогодні на сесії Львівської обласної ради Володимир Гірняк виступив з проханням до депутатів не розглядати звіт голови Львівської обласної ради, аргументуючи це тим, що спочатку Олександр Ганущин має визначитися із своїми політичними партнерами.

Володимир Гірняк працював на посаді директора ТзОВ "Юридично – інвестиційної компанії "Правосвіт", був кандидатом на посаду мера Львова у 2015 році, пройшов у облраду на місцевих виборах від Громадянської позиції, тоді ж його обрали заступником голови Львівської обласної ради Олександра Ганущина.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.