Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

затриманий

Вівторок, 28 травня 2019, 15:51

В Сокалі правоохоронці затримали на хабарі чиновника з міськради

затриманий

В Сокалі поліцейські впіймали на хабарі начальника одного з відділів місцевої міської ради Любомира Миколайчука.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Львівській області.

Сьогодні, 28 травня, правоохоронці Львівщини затримали при одержанні хабара начальника відділу земельних ресурсів архітектури та містобудування Сокальської міської ради Любомира Миколайчука.

За їх даними, чиновник вимагав неправомірну вигоду в розмірі 1,4 тис. доларів США  за сприяння у перемозі на аукціоні щодо надання в оренду земельних ділянок, підписання відповідних договорів оренди з подальшим виготовленням документації на розміщення архітектурних форм.

Після отримання першої частини хабара в розмірі 700 доларів США чиновника викрили та затримали в порядку ст.208 КПК України.

Зараз проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище).

За скоєння цього злочину загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.