Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

суд

zaxid.net

Вівторок, 28 травня 2019, 16:59

Вбивцю львів’янина Тараса Познякова засудили до довічного ув'язнення

суд

Києво-Святошинський районний засудив Дмитра Голуба до довічного ув'язнення за вбивство львів’янина Тараса Познякова. 

Про це повідомляє Zaxid.net.

Сьогодні, 28 травня, Києво-Святошинський районний суд Київської області оголосив вирок у справі про вбивство львів’янина Тараса Познякова. Підозрюваного Дмитра Голуба визнали винним у вбивстві львів’янина і засудили до довічного ув'язнення.

Суд визнав Голуба винним у розбої, незаконному зберіганні вогнепальної зброї, заволодінні транспортним засобом та вбивстві. Загалом, вирок суду зачитували майже 2 години. Дмитро Голуб, який був присутній у залі суду, може оскаржити його протягом 30 днів. 

За словами підсудного, суд не вислухав його показів та порушив його громадянські права, присудивши довічне позбавлення волі. Окрім того, на запитання, що Голуб зробив з тілом, він сказав, що Тарас "десь засмагає", та нецензурно висловлювався у сторону його батька Олександра.

Дмитро Голуб близько 1,5 роки був відсторонений від судових засідань через хамську поведінку, нецензурну лексику та погрози. Також раніше під час судового засідання батько Тараса Познякова Олександр заявляв, що Дмитро Голуб шантажував його. 

За словами Олександра Познякова, Голуб зізнався йому у вбивстві Тараса, але пообіцяв розповісти деталі вбивства та показати місце, де вони закопали тіло, якщо він відмовиться від усіх обвинувачень і принесе йому 50 тис. доларів. Проте адвокат Голуба стверджує про невинність свого клієнта та заявив, що вбивство інсценоване.

Нагадаємо, 4 квітня Тарас Позняков виїхав зі Львова до столиці на власному автомобілі Ауді А-6.

Через сервіс "BlaBlaCar" він погодився підвезти двох чоловіків, що представились учасниками АТО. Проте до Києва він так і не доїхав, а пропав безвісти разом із автівкою. Дотепер місце його перебування невідоме.

Востаннє камери зафіксували автомобіль чоловіка на заправці за 40 км від столиці. Разом із ним були попутники.

Зв'язок із Позняковим зник за 25 км від столиці в районі села Бобриця. А 12 квітня стало відомо, що в одному з гаражів Києво-Святошинського району було виявлено автомобіль львів'янина.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.