Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

спортмайданчик

Вівторок, 18 червня 2019, 18:19

У Львові не можуть знайти фірму для будівництва нового спортмайданчика на вулиці Патона

спортмайданчик

Львівська міськрада вдруге відмінила закупівлю на будівництво спормайданчика на вул. Є. Патона через брак учасників.

Управління молоді та спорту департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради провів тендер у системі ProZorro на будівництво спортивного майданчика на вул. Є. Патона, 13, 15, 17, яке переможець тендеру має здійснити до 31 грудня 2020 року.

Перший аукціон стартував 3 травня, на закупівлю подалася лише одна  компанія – ТзОВ "Торгово-промислова компанія "Будспорт", однак для участі в торгах необхідно не менше двох тендерних пропозицій, відтак аукціон скасували й повторно оголосили про початок збоку пропозицій.

Другий акуціон відбувся 21 травня, однак на нього знову ж подався лише один учасник. Відтак, закупівлю вдруге відмінили. Додамо, очікувана вартість послуг становила 668 646 грн.

Як вказано у закупівлі, переможець тедеру мав прибрати територію, встановити поребрики, відновити газони на площі 260 кв.м, встановити футбольні ворота з баскетбольним щитом, стійки волейбольні зі стаканами, а також опори із світильником.

Нагадаємо, у 2019 році на Львівщині планують облаштувати 88 спортивних майданчиків.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.