Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

milicialviv.gov.ua

Четвер, 1 листопада 2012, 16:00

Добровільна здача зброї розпочинається у Львові сьогодні

У Львові та Львівській області з 1-го до 30 листопада проводиться добровільна здача зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів, які незаконно зберігають громадяни. Добровільна здача зброї звільняє від кримінальної та адміністративної відповідальності.

Про це повідомила прес-служба ГУМВС України у Львівській області

Пристрої вітчизняного виробництва для відстрілу патронів, споряджених гумовими кулями несмертельної дії, реєструються у випадках і в порядку, передбаченому чинним законодавством України.

Якщо громадяни в зазначений термін здадуть в органи внутрішніх справ мисливську вогнепальну, газову, холодну зброю, спецзасоби вітчизняного виробництва для відстрілу набоїв, споряджених гумовими кулями, то після проведення додаткової перевірки зброї, її технічного стану, оформлення відповідних документів та наявності законодавчих підстав вони зможуть, за бажанням, зареєструвати їх у свою власність.

Детальнішу інформацію про місячник добровільної здачі зброї можна отримати у працівників дозвільної системи або дільничних інспекторів міліції.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.