Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівський трамвай

Четвер, 30 травня 2019, 14:37

Siemens випустила ексклюзивні квитки для львівських трамваїв

Львівський трамвай

З нагоди 125-річчя львівського трамвая пасажирам даруватимуть 12 000 спеціальних квитків.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

З нагоди 125-річчя львівського трамвая, компанія Siemens Ukraine спільно із ЛКП "Львівелектротранс" випустили 12 000 спеціальних квитків, які даруватимуть львів’янам протягом трьох днів. 

Відтак, з 30 травня до 1 червня 2019 року водії та контролери міського електротранспорту розповсюджуватимуть пам’ятні подарункові квитки.

"Саме Siemens&Halske 125 років тому впровадили інфраструктурні зрушення у Львові. Електричний трамвай, що активно розвивався впродовж усього ХХ століття й сьогодні, через понад століття, знову виходить на нові позиції та набуває нового сенсу" – розповів речник ЛКП "Львівелектротранс" Іван Бондар.

Саме німецька компанія Siemens&Halske наприкінці XIX століття перемогла у тендері та отримала право побудови у місті лінії електричного трамвая і поставки до міста перших трамвайних вагонів.

"Сьогодні Siemens у деяких містах Німеччини вводить в експлуатацію безпілотні трамваї. Віримо, що електротранспортна мережа Львова буде і надалі розбудовуватись і ставати більш інноваційною, адже з огляду на екологічність, трамвай має стати пріоритетним видом транспорту у місті" – зазначила керівник відділу комунікацій Сіменс Україна Марина Маслей. 

Нагадаємо, у листопаді 2018 року в окупованому Криму сталася аварія за турбіною Siemens, яка була доправлена туди в обхід санкцій. НП з газовою установкою призвела до займання і руйнування даху одного з виробничих приміщень Таврійської теплоелектростанції, поблизу Сімферополя. 

Додамо, у серпні 2018 року Siemens відкрила лабораторію у Львівській політехніці.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.