Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Охорона здоров'я

nvk2sh.ucoz.net

П'ятниця, 2 листопада 2012, 11:08

Троє неповнолітніх пішоходів постраждали у ДТП на Львівщині

Вчора, 1 листопада, близько 21 години двоє школярок та студент технікуму потрапили під колеса автомобіля у селі Мурованому Пустомитівського району.

 

Про це повідомляє прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

«За попередньою інформацією, водій автомобіля «ГАЗ 3110», 50-літній мешканець Перемишлянського району, не дотримався безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки та наїхав на трьох пішоходів. Це двоє дівчат – 16-річна та 17-річна школярки, а також 16-літній хлопець, студент технікуму», – зазначено у повідомленні.

Постраждалі неповнолітні госпіталізовані із травмами – забійне садно виличної ділянки, закрита черепно-мозкова травма та забійна гематома лівої гомілки.

Нагадаємо, 31 жовтня, під колеса автомобіля потрапила 7-річна дівчинка у Дрогобичі. У дитини – струс головного мозку, закрита черепно-мозкова травма, садна та забої. За попередніми даними, дитина раптово вибігла на дорогу з-за автобуса, що стояв на зупинці. За попередніми даними, дитина раптово вибігла на дорогу з-за автобуса, що стояв на зупинці.

ДАІ просить дорослих нагадувати дітям про увагу на дорозі та дотримання правил дорожнього руху.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.