Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Вівторок, 4 червня 2019, 17:00

Садовий шукає для себе ще одного радника

Андрій Садовий

Львівська міськрада оголосила конкурс на посаду радника міського голови.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Управління персоналом Львівської міської ради оголосило конкурс на заміщення вакантної посади радника міського голови апарату виконавчого комітету Львівської міської ради.

Основними вимогами до кандидатів є: повна вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста; стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування та державній службі на керівних посадах не менше 2 років або стаж роботи за фахом не менше 3 років; післядипломна освіта у галузі знань "Державне управління".

Документи приймають з 3 червня протягом 30 календарних днів.

Нагадаємо, станом на сьогодні у Андрія Садового є 25 радників. Позаштатні радники: Бабак Альона, Барилюк Ірена, Березюк Олег, Білий Андрій, Винницька-Юсипович Оксана-Анастасія, Волоско-Демків Оксана, Грибальський Ярослав, Дзюбанський Тарас, Зубрицький Любомир, Кіраль Сергій, Косів Василь, Лаврик Олег, Мірус Олег, Николяк Олександр, Ніколас Джеймс, Ноздря Вадим, Петрович Олег, Подоляк Ірина, Потимко Оксана, Процик Остап, Рувінскі Роман, Свереда Зіновій, Сидорович Михайло, Стасик Олег, Шмід Олег.

Штатні радники: Дацків Ростислав, Довжик Вікторія, Пасевич Олена, Трохимчук Назар. 

Додамо, на початку квітня цього року загальну чисельність працівників Львівської міської ради збільшили з 1702 до 1762 осіб, а 25 квітня Львівська міськрада створила нову посаду заступника міського голови з питань безпеки міста.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.