Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Святослав Вакарчук

Вівторок, 4 червня 2019, 12:57

Вакарчук пропонує Україні визначитись щодо Росії

Святослав Вакарчук

Святослав Вакарчук запропонував розробити спеціальний законопроект про відносини України із Росією як з країною агресором.

Про це повідомляє Українська правда.

Як наголосив соліст гурту Океан Ельзи, лідер політичної партії "Голос" Святослав Вакарчук в програмі "Свобода слова" в ефірі телеканалу ICTV, в Україні потрібно розробити законопроект про стосунки із Росією як з країною агресором.

"Я закликаю і президента, і його команду, і Верховну Раду, нарешті, розробити закон, який регулює всі відносини з Російською Федерацією, як з країною агресором" – заявив Святослав Вакарчук.

Він додав, що наразі у відношенні до Росії існують "подвійні стандарти".

"У нас всюди подвійні стандарти. Ми не розуміємо, торгувати можна чи ні, їздити на концерти можна чи ні, треба чи не треба – і це питання не просто громадської дискусії. Парламент, президент і уряд мають взяти на себе відповідальність і виробити чітку політику України стосовно Росії, без подвійних стандартів" – пояснив Святослав Вакарчук.

Нагадаємо, раніше Святослав Вакарчук заявив про створення політичної партії "Голос" й що у список партії не потрапить жоден народний депутат останнього скликання, а також що він планує балотуватися у Верховну Раду на парламентських виборах. За кілька годин у його політичну партію зареєструвалося більше 2 000 учасників, а 50 волонтерів він включив до партійного списку "Голосу" на парламентські вибори.

Також лідер "Голосу" заявив, що його партія не фінансується за кошт олігархів й не буде об'єднуватися з іншими політичними партіями. Крім цього, він разом з своєю партією "Голос" їде у всеукраїнський "Тур змін".

За даними соцопитування, проведеного у березні цього року, кожен п'ятий українець хотів, щоб Вакарчук пішов у Президенти України. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.