Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

львівські маршрутки

П'ятниця, 7 червня 2019, 11:20

У Львові планують запровадити новий маршрут з вулиці Пасічної до вокзалу

львівські маршрутки

Львівська міськрада з липня прожовжида маршрутку №19 до житлового комплексу "Пасічний" та запровадить новий маршрут до вокзалу.

Про це вчора, під час сесії Львівської міської ради, заявив в.о. начальника управління транспорту міськради Олег Партика.

За словами Олега Партики, для того, щоб вирішити проблеми із транспортом для мешканців житлового комплексу "Пасічний", міськрада продовжить до мікрорайону маршрут №19, а також напрацює новий маршрут.

"Забезпечення транспортного сполучення житлового масиву "Пасічний" з іншими частинами міста відбуватиметься у два етапи. Перший етап – це у липні цього року через цей район курсуватиме транзитний рух маршруту №19, який сполучатиме район "Пасічний" з кінцевою зупинкою трамваю №2, АС №2 і лікарнею швидкої медичної допомоги. А також буде напрацьовано новий маршрут, який би з’єднав цей мікрорайон з центром і залізничним вокзалом", – пояснив Олег Партика.

Зазначимо, у квітні цього року львівські депутати підтримали електронну петицію про вирішення проблеми із транспортом для мешканців житлового комплексу "Пасічний".

У тексті петиції вказано, що тут відсутнє сполучення з вокзалом, районом вулиці Сахарова, Городоцька, Героїв УПА, тому автор петиції просить міськраду вирішити це питання.

Додамо, електронні петиції у Львові були введені з 22 лютого 2016 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.