Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Авіакомпанія YanAir

П'ятниця, 7 червня 2019, 11:41

Авіакомпанії YanAir заборонили виконувати польоти через проблеми з безпекою

Авіакомпанія YanAir

Сертифікат експлуатанта ТОВ  YanAir призупинено до усунення компанією недоліків.

Про це повідомила прес-служба Державної авіаційної служби України.

Державіаслужба під час комплексної інспекційної перевірки авіакомпанії YanAir виявила низку зауважень, частина з яких критичні, в організації діяльності перевізника, що можуть негативно вплинути на безпеку польотів.

У зв’язку з цим прийняли рішення про призупинення сертифіката експлуатанта авіакомпанії YANAIR з 00:00 UTC (03:00 за київським часом) 7 червня 2019 року.

Відповідно до процедури, сертифікат експлуатанта може бути відновлений після усунення компанією недоліків та на підставі висновків акта інспекційної перевірки, що свідчитиме про здатність авіаперевізника забезпечувати належний рівень безпеки.

Ще у квітні 2019 року відбулась нарада під головуванням Міністра інфраструктури Володимира Омеляна щодо підготовки авіакомпаній, що здійснюють чартерні перевезення, до літнього сезону та недопущення масових затримок рейсів, спричинених технічним станом парку повітряних суден.

Нагдаємо, минулого літа авіаперевізник YanAir відкрив новий рейс зі Львова до Батумі, який згодом тимчасово призупинили через невиконання авіаперевізником фінансових зобов'язань.

Додамо, у липні українська авіакомпанія YanAir скасувала рейси за маршрутом Барселона-Львів-Барселона, а у вересні, авіакомпанія YanAir затримала Рейс зі Львова до Шарм-ель-шейху затримують на 5 годин.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.