Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ДТП поблизу Золочева

lv.npu.gov.ua

Понеділок, 10 червня 2019, 11:09

Поблизу Золочева у ДТП з чотирма авто постраждали 16 людей

ДТП поблизу Золочева

На вулиці Об’їзній у Золочеві вантажівка потрапила у аварію та поштодила ще 4 автівки: постраждали 2 водії легковиків та 14 пасажирів.  

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

У суботу, 8 червня, близько 18.00 год на дорозі Львів – Тернопіль на вулиці Об’їзній у Золочеві зіткнулися вантажівка «ГАЗ» під керуванням мешканця Буського району з мікроавтобусом «Мерседес Бенц», яким керував мешканець Тернополя.

Внаслідок зіткнення бочка, яку перевозила вантажівка, випала і пошкодила автомобілі «Шевроле Каптіва» та «Хонда СРВ», після цього вантажівка зіткнулася з автомобілем «Опель Комбо» під керуванням мешканця Хмельницької області.

У аварії травмувалися водії «Мерседеса» та «Опеля», а також 12 пасажирів мікроавтобуса, мешканці Київської, Одеської, Запорізької, Донецької, Полтавської, Харківської областей та Тернополя. Також травми отримали пасажир «Опеля», мешканець Хмельниччини, та пасажир «ГАЗу», мешканець Буського району.

Наразі поліцейські встановлюють обставини ДТП. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами терміном до трьох років або без такого.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.