Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вул. Й.Сліпого, 19

google.com.ua

Вівторок, 11 червня 2019, 18:00

Підвал на вулиці Йосипа Сліпого у Львові продали за 200 000 гривень

вул. Й.Сліпого, 19

Львівська міськрада продала приміщення на вул. Й.Сліпого, 19 за 200 тис грн мешканці Золочева.

Управління комунальної власності Львівської міської ради продало у системі ProZorro приміщення напівпідвалу на вул. Й.Сліпого, 19 у Львові, загальною площею 18,7 кв.м.

Початкова ціна приміщення, виставленого на аукціон, який мав відбутися 16 травня, становила 197 412 грн, однак її зменшили до 98 706 грн. В управлінні комунальної власності пояснили, що приміщення не придбали під час першого етапу, відтак, повторний аукціон оголошується зі зниженням стартової ціни на 50%.

Повторний аукціон стартував 5 червня, участь у ньому взяли Богдан Гавронський, Богдан Саїк та Олександра Ковальська, які запропонували за приміщення 200 000 грн, 200 076 грн і 200 077 грн відповідно. Переможцем обрали Олександру Ковальську (місто Золочів).

Будинок, у якому знаходиться приміщення, розташований в Личаківському районі Львова в серединній частині міста. Поруч знаходяться: житлові будинки з вбудованими комерційними об'єктами, Личаківський РАЦС, Нобілекс, Факультет електроніки ЛНУ імені Івана Франка, Міжнародна школа медичної косметології, управління Державної пенітенціарної служби України у Львівській області, Євроспорт, магазини, відділення банків, заклади громадського обслуговування населення, середня школа, дитячий садочок, інша забудова міста.

Нагадаємо, Львівська міськрада продала приміщення у будинку на площі Ринок, 37 за 45 млн грн фірмі з Києва.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.