Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

туроператори

Вівторок, 11 червня 2019, 11:59

Трьом турагенціям заборонили літати до Львова

туроператори

3 туроператори втратили свої ліцензії через ігнорування затверджених урядом умов.

Про це повідомив заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України Михайло Тітарчук на своїй Facebook-сторінці.

Департамент туризму та курортів Міністерства економічного розвитку і торгівлі України провів 13 перевірок, зокрема 3 позапланові. За їх результатами встановили, що лише 4 туроператори добросовісно виконують встановлені ліцейнзійні умови.

Інші 7 операторів умови виконують частково, тому їх компанії отримали від Департаменту розпорядження про усунення порушень.

"Здебільшого, вони стосуються відсутності у керівників філій необхідного стажу в сфері туризму, не подані статистичні звіти, відсутність оновлених даних (гарантії банку, закриття філій, нові договори страхування) в органі ліцензування", – запевнив заступник міністра.

Однак ще 3 операторам – ТОВ "Мережа агенцій "Гарячі тури", ПП "Лакі-тур", ПП "Діоніс-Прага-Україна" – ліцензії анулювали.

"Перевіряйте своїх операторів до купівлі туру. Якщо виявили, що хтось з операторів порушує ліцензійні умови, звертайтесь до Міністерства економічного розвитку та торгівлі — ви допоможете убезпечити й інших туристів", – застеріг Тітарчук.

Нагадаємо, 7 червня авіакомпанії YanAir заборонили виконувати польоти через проблеми з безпекою.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.