Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

odohodah.ru

П'ятниця, 2 листопада 2012, 19:02

Свобода витратила на виборчу кампанію 23,3 млн. грн. – Кошулинський

Керівник виборчого штабу ВО «Свобода» Руслан Кошулинський повідомив, що на виборчу кампанію партія витратила 23,3  млн. грн.

 

«Про фінансування Свободи чуток було багато, але ви бачили наш список: ніяких людей, які мають великі фінанси, представників великих олігархічних кланів там немає. Загальний кошторис витрат виборчої кампанії Свободи – це 23,3  млн. грн. Це скромний звіт навіть у порівнянні з тими партіями, навіть які не пройшли », - заявив він.

Представник партії спростував інформацію про те, що її фінансував російський бізнесмен Олександр Лебедєв.

«Такого прізвища немає серед людей, які є членами економічної ради партії, і фізичних осіб, які надавали свої кошти на виборчу кампанію», - підкреслив Кошулинський.

Нагадаємо, за списком ВО «Свободи» під № 13 у парламент пройшов депутат Львівської облради, бізнесмен Ігор Кривецький, який є членом економічної ради партії. За неофіційною інформацією Ігор Кривецький  є креатурою олігарха Ігоря Коломийського.

Джерело: forbes.ua

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.