Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

авто

Прес-реліз,   Середа, 12 червня 2019, 12:41

Львів’яни за місяць купили нових авто на 9 млн доларів

авто

У травні у Львові та області зареєстрували 285 нових автомобілів, кожен з яких в середньому коштував $32 тис.

Серед автомобільних марок найбільшим попитом користувалися машини Toyota. У регіоні придбали 62 такі авто на суму $2 млн. Також популярними були Renault і Kia.

Загальна сума покупок у Львові минулого місяця перевищила $9 млн, якщо не враховувати ціни додаткового обладнання, – повідомляє сайт з продажу автомобілів RST.ua.

Серед компактних авто найчастіше купували Kia Picanto та Fiat 500, у B-класі лідером стало Renault Sandero. Найпопулярніша модель у C-класі – Renault Logan. Skoda Octavia найчастіше купували серед машин класу D. У сегменті E найбільше продажів отримала Toyota Camry. У F-класі частіше всього реєстрували Mercedes S-Class. Серед позашляховиків лідером продажів став кросовер Toyota RAV4.

Загалом, у травні в Україні зареєстрували 6,7 тис нових автомобілів, серед яких найбільша частка у кросоверів. Кількість придбаних за місяць позашляховиків склала майже 5 тис авто. Легковиків купили всього 2 тис, а загальна сума покупок перевищила $200 млн.

Нагадаємо, у квітні у Львові та області зареєстрували 300 нових автомобілів, кожен з яких в середньому коштував $31 тис. Сума покупок у регіоні тоді перевищила $9 млн

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.