Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Четвер, 13 червня 2019, 18:15

13 червня: найпопулярніші запити у Google

Львів

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 13 червня, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію, що суд Києва призупинив дію ліцензії українського лоукостера SkyUp. Натомість мністр інфраструктури Володимир Омелян заявив про те, що районний суд немає жодної компетенції ухвалювати такі рішення, тим більше в забезпечувальній частині.

Також українці цікавилися тим, що сьогодні партія "Слуга народу" представила оновлений список кандидатів у депутати, які братимуть участь у позачергових виборах 21 липня. Загалом до нього увійшов 201 учасник, однак із нього виключили Ірину Панченко.

Вона була 73 номером у списку "Слуги народу", закінчила юридичний факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка, веде активне світське життя.

Ці запити набрали понад 2 тисячі українців.

Важливими новинами цього дня на Варіантах була інформація про те, що:

- на Марсовому полі, де знаходяться військові поховання, мешканці Львова облаштували відпочинкову зону;

- на Львівщині дозволили будівництво норкових ферм;

- айтішник Сергій Літневський зареєстрував електронну петицію, у якій просить заборонити у Львові проведення релігійних процесій, через які перекривають вулиці;

- Самопомічні втікачі балотуються до парламенту від партій Вакарчука, Смешка та Зеленського.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.