Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

un.ua

Понеділок, 5 листопада 2012, 10:17

Керівники місцевої влади, які погано організували вибори, будуть звільнені – радник президента

Радник президента Ганна Герман передбачає, що за підсумками парламентських виборів буде здійснено кадрові зміни в місцевих органах влади.

 

"Ці вибори показали, що кадри на місцях потрібно міняти", - заявила Герман. 

Герман підкреслила, що ті чиновники, які допускають порушення, зокрема, при підрахунку голосів і встановленні результаті виборів, завдають шкоди владі.

З її слів, у разі доведення провини, буде звільнено, у тому числі, і губернаторів, що втручалися в підрахунок голосів.

"Кожного губернатора, що втручався в підрахунок голосів, має бути звільнено за ці речі й це обов'язково буде", - заявила радник президента.

Герман також запевнила, що буде покарано й тих представників правоохоронних органів, які давали накази застосовувати силу до людей.

"Тих, хто дає злочинні накази - потрібно карати за всією суворістю закону. Але у всьому цьому потрібно розібратися, потрібно з'ясувати, потрібно щоб побачили, хто є причиною цього, хто давав ці накази, як це все відбувалося. Потрібно об'єктивно на все це подивитися, потрібно з'ясувати і йти вперед", - сказала вона.

На думку радникап президента, відповідні перевірки вже проводять.

Нагадаємо, голова Львівської ОДА Михайло Костюк вважає, що вибори на Львівщині відбулися чесно, без фальсифікацій. Натомість опозиція дотримується протилежної думки. Костюк судитиметься з головою штабу ВО "Батьківщина" Степаном Кубівим через звинувачення у притетності першого до фальсифікацій. 

Джерело: Українські новини

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.