Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Андрій Садовий

П'ятниця, 14 червня 2019, 13:30

Садовий відшкодує витрати у ярмарках шести львівським фірмам

Андрій Садовий

У Львові визначилися із підприємствами, яким відшкодовуватимуть витрати за участь у виставках та ярмарках.

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив підприємства, яким частково відшкодовуватимуть витрати на участь у виставково-ярмаркових заходах у цьому році. Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Відтак, вибрали 6 підприємств та підприємців, які перемогли на конкурсі, а часткове відшкодування витрат на ярмарках, як заявили у міськраді, необхідне для підвищення конкурентноспроможності львівських товаровиробників та їх продукції, популяризації місцевих торгових марок.

Згідно з даними Youcontrol, власником ТзОВ "Торговий дім Львівського електролампового заводу "Іскра" є львів'янин Павло Нікітін, а саме підприємство розатшоване у Сихівському районі та зареєстроване у 2015 році.

Приватне підприємство "Диз-Арт", що займається виробництвом паперу та картону, належить львів'янину Ярославу Бойчуку, розташоване у Франківському районі та розпочало свою діяльність в 2002 році.

ТзОВ "Прана-Платінум", що виробляє холодильники та вентилятори, очолює львів'янин Роман Кузич, розташоване у Галицькому районі та зареєстроване в 2012 році.

ТзОВ "Львівський завод Рема" зареєстроване в 2015 році та розташоване в Шевченківському районі, його очолює львів'янин Юрій Геляра. Основна галузь підприємства – виробництво радіообладнання.

Українсько-чеське підприємство у формі ТзОВ "Ройек-Львів" розташоване у Залізничному районі та існує з 1993 року. Основна галузь підприємства – торгівля верстатами, а підприємство очолюють львів'яни Олександр Дзюпин та Ігор Пишник.

Львівський приватний підприємець Андрій Содома, згідно з даними Єдиного реєстру юридичних осіб, проживає у Сихівському районі та займається ремонтом годинників та ювелірних виробів.

Нагадаємо, у березні цього року Львівська міська рада оголосила конкурс на часткове відшкодування витрат міським підприємствам за участь у виставках та ярмарках.

Також у листопаді минулого року міська рада оголошувала конкурс на відшкодування 50% витрат підприємствам-учасникам ярмарок та виставок.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.