Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

city-adm.lviv.ua

Понеділок, 5 листопада 2012, 11:22

Чудотворна ікона Матері Божої буде виставлена у Львові сьогодні та завтра

В ніч із 5 на 6 листопада наступного дня у Храмі Різдва св. Івана Хрестителя (вул. Кобилиці, 31) у Львові буде виставлена чудотворна ікона Матері Божої «Всіх скорбящих радість».

 

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«З благословення Високопреосвященнішого Архиєпископа і Митрополита Львівського Кир Ігоря храмові надано право щороку 6 листопада почетати ікону Матері Божої «Всіх скорбящих радість». Тож цього року 6 листопада, у вівторок, вдруге вшановуватимемо цей образ», – зазначено у повідомленні.

Загалом чудотворну ікону планують виставляти для всезагального почетання 4 рази на рік: 6 листопада – на свято почетання ікони Матері Божої «Всіх скорбящих радість», 22 грудня – на свято Непорочного зачаття Пречистої Діви Марії, 8 січня – на свято Собору Пресвятої Богородиці та 7 липня – на свято Різдва Святого Пророка Предтечі і Хрестителя Господнього Івана.

Програма Богослужінь

5 листопада, понеділок

19.15 Вечірня

19.45 Велике Повечір’я з Литією

20.30 Вервиця (радісні таїнства). Нічні чування (Полуношня, Утреня, Служба Божа, Акафіст, Мирування і окроплення вірних свяченою водою)

6 листопада, вівторок

8.00 Служба Божа за померлих

9.15 Часи

10.00 Урочиста Служба Божа, Велике водосвяття

18.00 Служба Божа за здоров’я, всякі прошення

19.00 Вечірня

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.