Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ДТП на Львівщині

Вівторок, 18 червня 2019, 14:34

На Жовківщині у ДТП травмувалися двоє малих дітей

ДТП на Львівщині

На дорозі Львів – Рава-Руська зіткнулися авто «Опель» та «Мерседес» – постраждали жінка з двома дітьми.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора, 17 червня, близько 11.00 год на дорозі Львів – Рава-Руська водій авто «Опель», мешканець Червонограду, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з авто «Мерседес» під керуванням мешканця Жовківського району.

Внаслідок аварії постраждали троє пасажирів «Мерседеса»: двоє дітей віком 4 та 11 років, яких госпіталізували зі струсом головного мозку, закритою черепно-мозковою травмою та іншими травмами, а також 32-річна жінка.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Статтею передбачене покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Проводиться досудове розслідування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.