Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

centre7.org.ua

Понеділок, 5 листопада 2012, 15:42

Тимчасову експозицію у Львівському природознавчому музеї можуть відкрити наприкінці листопада

У Державному природничому музеї Національної академії наук України у Львові до кінця листопада відкриють тимчасову експозицію, якщо будуть вирішені проблеми із фінансування з держказначейства.

Про це сьогодні, 5 листопада на прес-конференції повідомив директор Державного природничого музею Національної академії наук України у Львові Юрій Чорнобай.

«Ви знаєте, що у нас були проблеми з держказначейством. Якщо держказначейство розблокує рахунки, ми готові відкрити експозицію навіть наприкінці листопада», - зазначив він.

Міський голова Львова Андрій Садовий додав, що, за його інформацією від представників Держказначейства, найближчі кілька днів буде здійснена проплата залишку 40 тис. грн.

Нагадаємо, 1 листопада було оголошено, що Державний природничий музей Національної академії наук України у Львові отримав грант на суму 10 млн грн. на 3 роки від Фонду розвитку Ріната Ахметова «Розвиток України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.