Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

парафія св. Андрія Первозванного

photo-lviv.in.ua

Четвер, 20 червня 2019, 18:33

УГКЦ отримає земельну ділянку на Варшавській

парафія св. Андрія Первозванного

Земельна ділянка на вул. Варшавській, 33, яка належала ТзОВ "На Варшавській", перейде у користовування греко-католицькій громаді.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні на сесії Львівської міської ради прийняли рішення про передачу громаді УГКЦ парафії св. Андрія Первозванного у Шевченківському районі Львова проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Варшавській, 33, вул. Варшавській 33-а.

Рішення підтримали 42 депутати

Згідно з проектом, громада одержить земельну ділянку площею 0,1 га, яка належала ТзОВ "На Варшавській", на вул. Варшавській, 33 та вул. Варшавській 33-а у постійне користування для обслуговування храму.

Нагадаємо, 22 лютого виконком Львівської міськради прийняв рішення про спорудження храму ПЦУ зведуть за результатами Всеукраїнського відкритого архітектурного конкурсу.

Також 4 лютого 2016 року львівські депутати надали парафії Святої Трійці УПЦ КП, що у Рясному-1, землю між вулицями Пасічна–Пирогівка для будівництва церкви. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.