Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів без поліетилену

П'ятниця, 21 червня 2019, 11:12

Львівські супермаркети на три дні просять відмовитися від використання поліетилену

Львів без поліетилену

1-3 липня у Львові львів'ян та власників супермаркетів просять повністю відмовитись від целофанових пакетів та використовувати паперові торбинки.

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення про проведення другого етапу просвітницького заходу "День без поліетилену у
супермаркетах Львова"
Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Акцію планують провести у Львові з 1 по 3 липня, а від супермаркетів міста вимагатимуть цього дня пакувати свою продукцію у багаторазові контейнери та ємності для зберігання харчових продуктів покупців.

Зазначимо, 9 квітня у львівських супермаркетах розпочалася трьохмісячна кампанія "Львів без поліетилену", яка триватиме до 3 липня. Того дня до акції долучилися 8 мереж, 17 торгових центрів і близько 100 магазинів Львова. Супермаркети пропонували покупцям паперові пакети на овочах, фруктах та крупах, а на касі можна було придбати багаторазові еко-торбинки. 

Нагадаємо, ще у листопаді минулого року виконком Львівської міськради прийняв рішення обмежити використання одноразових поліетиленових пакетів у торгових мережах міста.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.