Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Порошенко у Стрию

ФБ Цеголка

Середа, 26 червня 2019, 09:40

У Стрию в Порошенка кинули димову шашку

Порошенко у Стрию

18-річний стриянин кинув димову шашку у Петра Порошенка під час його зустрічі із виборцями.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора, 25 червня, близько 20.15 год у Стрию на Майдані Незалежності під час зустрічі з мешканцями міста екс-президента та кандидата у депутати на виборах до Верховної Ради Петра Порошенка 18-річний смтриянин кинув у натовп димову шашку.

Як написав на своїй сторінці у Фейсбуці Святослав Цеголко, шашку кинули під час заяви Порошенка щодо спроб заборонити Українську Церкву.

Наразі поліцейські затримали правопорушника. Його опитали та склали адміністративний протокол за ст.195-6 (порушення порядку виробництва, зберігання, перевезення, торгівлі та використання піротехнічних засобів) КУпАП.

Нагадаємо, раніше партія Порошенка "Європейська солідарність" представила перших 50 кандидатів у списку на дострокових виборах до парламенту. А вчора Порошенко у Львові зустрівся із міським головою Винник Володимиром Квуртом.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.