Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

велосипеди

Середа, 26 червня 2019, 12:16

У Львові затримали зловмисників, причетних до викрадення велосипедів

велосипеди

Львівські правоохоронці встановили 3 осіб, причетних до крадіжок 2 велосипедів.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Львівській області.

25 червня у Залізничний відділ поліції звернувся 20-річний місцевий мешканець, який повідомив, що близько 03:30 год на вул. Любінській у підвальне приміщення, пошкодивши замок, проникли невідомі та викрали велосипед.

Правоохоронці встановили, що до крадіжки причетні 17-річний львів’янин та його 18-річний приятель. Обидвох юнаків затримали в порядку ст.208 КПК України. Вирішують питання про обрання їм запобіжного заходу.

Проти них відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Аналогічне кримінальне провадження (за ч.2 ст.185 ККУ) відкрите і у Сихівському відділі поліції. До правоохоронців звернувся 46-річний львів'янин, у якого о 16:00 год на вул. Максимовича викрали велосипед "Discovery".

Поліцейські встановили особу зловмисника – 39-річного місцевого мешканця. Викрадений велосипед у нього вилучено. Проводять досудове розслідування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.