Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

хабар

ДБР

Четвер, 27 червня 2019, 09:50

У Львові посадовця ДСНС Львівщини спіймали на 8000 гривень хабара

хабар

Керівник Галицького відділу ДСНС Львівщини вимагав хабар від підприємця за ігнорування порушень норм пожежної безпеки.

Про це повідомляє прес-служба Державного бюро розслідувань України.

Вчора, слідчі львівського відділення ДБР задокументували факт вимагання 8 000 гривень хабара заступником начальника Галицького районного відділу Головного управління Держслужби з питань надзвичайних ситуацій у Львівській області.

Як йдеться у повідомлення, чиновник вимагав гроші від підприємця за сприяння у безперешкодному отриманні дозвільних документів, а також непритягнення його до адміністративної відповідальності за порушення норм пожежної безпеки.

Посадовця затримали під час отримання хабара, наразі вирішується питання щодо повідомлення йлму про підозру за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (одержання неправомірної вигоди службовою особою, поєднане з вимаганням).

У разі доведення вини, надзвичайнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.