Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

готель Hilton

city-adm.lviv.ua

Четвер, 27 червня 2019, 12:50

Готель Hilton забив козирне місце біля львівського аеропорту

готель Hilton

Біля львівського аеропорту збудують готель та офісні центри з підземним паркінгом.

Сьогодні, 27 червня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на будівництво ПП "Галмодерн" готелю та офісного центру з підземною автостоянкою на вул. Любінській, 191-Б.

Готельно-торгового-офісний комплекс збудують біля міжнародного аеропорту "Львів" імені Данила Галицького. На ділянці площею 0,2306 га розмістять офісний центр, а готель займатиме 0,4782 га. Також у двох приміщеннях планують зробити підземний паркінг.

Як повідомив головний архітектор Львова Юліан Чаплінський, облаштовувати готель, ймовірно, буде міжнародна мережа готелів Hilton. У Львівській міськраді встановили, що висота будівлі не повинна перевищувати 28 м, орієнтовно до 10 поверхів. 

Функціональне призначення земельної ділянки – зона Г-2 – торгово-ділові
зони місцевого значення відповідно до зонінгу Залізничного району. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 67,53 %.

За даними порталу Youcontrol ПП "Галмодерн" майже 14 років займається будівництвом житлових і нежитлових будівель. Власником підприємства є сестра колишнього керівника ДСНС Львівщини Сергія Дмитровського – Оношка Наталія. Також вона володіє інвестиційним фондом "Адамант", якому належить 10% будівельної компанії "Авалон Статус", власником якої є Григорій Козловський.

Нагадаємо, компанія Hilton розробляє проекцію спорудження нового готелю в Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.