Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

прокуратура

Понеділок, 1 липня 2019, 12:56

У Львові заарештували еколога, який незаконно привласнив 584 тис. грн

прокуратура

Працівника Державної екологічної інспекції визнали винним у правопорушеннях пов’язаних з корупцією та відмовою декларувати майно.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Прокуратура Львівської області завершила досудове розслідування стосовно колишнього працівника Державної екологічної інспекції у Львівській області, головного спеціаліста відділу екологічного контролю водних ресурсів та атмосферного повітря.  

Так, екс-держслужбовець порушив вимоги Закону України "Про запобігання корупції" та несвоєчасно подав декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Таким чином, чоловік вчинив адміністративне правопорушення, пов'язане з корупцією, відповідальність за яке передбачена ч.1 ст.172-6 КУпАП.

Окрім цього, держслужбовець тричі не повідомив НАЗК про суттєві зміни у майновому стані, а саме про придбання авто Mersedes Benz C250, вартістю більше 156 тис. грн, отримання понад 277 тис. грн доходу від продажу автомобіля Volkswagen  Passat та про набуття у власність Mersedes Benz 316 CDI ціною у більш як 151 тис. грн.

Такі дії вказаної особи кваліфікували за ч.2 ст.172-6 КУпАП. Його визнали винним, щодо нього застосували стягнення у вигляді штрафу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.