Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

зупинка біля ТЦ "Магнус"

Google maps

Середа, 3 липня 2019, 13:15

Львів'яни просять ліквідувати автобусну зупинку біля ТЦ "Магнус"

зупинка біля ТЦ "Магнус"

Натомість мешканець Львова пропонує повернути зупинку на вулиці Куліша.

27 червня, на порталі е-петицій Василь Шершінь зареєстрував петицію з вимогою ліквідувати зупинку біля ТЦ "Магнус".

За словами автора петиції на ділянці біля Магнуса постійно скупчуються автобуси, а місце для висадки при цьому дуже коротке, від недавнього часу там ще й огорожу зробили. 

"Багато автобусів великогабаритних(таких як 52), зробили там місце запачковування автобуса. Стоять поки не наберуть людей(при тому що кінцева вище згаданого автобуса на пл. Різні). Так як там ще й зупинка трамваю, а в кінці зупинки припарковані машини, то хто незнає, може собі уявити затору в час пік" – йдеться у тексті петиції.

Крім цього автор зазначає, що багато автобусів повертають на цю зупинку з вулиці Куліша і через брак місця на зупинці висаджують пасажирів на пішохідному переході, тим самим перешкоджають пішоходам.

"Від зупинки Добробут до зупинки біля церкви Анни 750 м. Тобто максимальна відстань, яку потрібно пройти потенційному пасажирові, 375 м. Тому пропоную зупинку ліквідувати" – пише Василь Шершінь.

Натомість, він пропонує тим автобусам, які курсують через вулицю Куліша, облаштувати зупинку в кінці цієї ж вулиці, як було раніше, та прибрати звідти парковку, і надалі прямувати на вул. Данилишина повз СІЗО.

Наразі петиція набрала 16 голоси із 500 потрібних.

Нагадаємо, електронні петиції у Львові були ввели з 22 лютого 2016 року. Якщо петиція набере необхідних 500 голосів на підтримку, то тоді міськрада, згідно із порядком подання та розгляду електронних петицій, має її прийняти або відхилити.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.