Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

teatre.com.ua

Понеділок, 5 листопада 2012, 19:19

Незрячі мешканці Львова отримають по 150 грн. грошової допомоги від міста

До Дня білої тростини (дня незрячих), який відзначається щороку 13 листопада, управління соціального захисту Львівської міської ради виплатить одноразову матеріальну допомогу 1 274 інвалідам із зору І та ІІ груп у Львова по 150 грн. кожному.

 

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

На ці потреби у бюджеті міста передбачена понад 191 тис. грн.

«13 листопада – це день, який несе до суспільства меседж про становище людей, які потребують нашої підтримки, розуміння і сприяння у створенні максимально комфортних умов перебування їх у соціумі. Власне цей день, як заклик до єднання усіх ланок суспільства навколо вирішення проблем незрячих, зрештою це наш суспільний обов’язок», – зазначено у повідомленні.

Загалом в Україні на сьогодні проживає близько 65 тис. незрячих осіб. У світі орієнтовно 314 млн. осіб, що мають порушення зору, викликані різними причинами, з них 45 млн. є сліпими, з яких діти віком до 15 років, за різними оцінками, налічується 1,4 млн. осіб.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.