Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

поліція

Четвер, 4 липня 2019, 10:55

На Львівщині поліція перевіряє 8 заяв про порушення виборчого законодавства

поліція

У більшості повідомлень йшлося про порушення під час передвиборчої агітації розміщення агітаційної продукції.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Повідомлення надійшли до поліції у Пустомитівському, Золочівському, Миколаївському, Червоноградському, Перемишлянському районах Львівщини, а також у Франківському районі Львова.

У них йшлося про порушення під час передвиборчої агітації розміщення агітаційної продукції, що не містить відомостей про установу, що здійснила друк, їх тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск, про знищення та пошкодження банерів, а також про самовільне  зняття агітаційної продукції (банерів).

Інформація про усі повідомлення, надійшла до правоохоронців від працівників поліції, одного з кандидатів у народні депутати України та представників Всеукраїнської громадянської мережі "Опора". Усі повідомлення внесеніі до Журналу єдиного обліку, проводяться перевірки.

Правоохоронці нагадують – за порушення виборчого законодавства передбачена як адміністративна так і кримінальна відповідальність.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.