Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

сміття

Четвер, 4 липня 2019, 11:15

У Львові облаштовують другий підземний майданчик для збору сміття

сміття

ЛКП "Львівспецкомунтранс" розпочало роботи зі встановлення підземного контейнерного майданчика для збору ТПВ на вул. Ранковій, 49. 

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

ЛКП "Транспортна фірма "Львівспецкомунтранс" розпочало роботи зі встановлення підземного контейнерного майданчика для змішаних відходів та вторсировини на вул. Ранковій, 49. Майданчик облаштують за кошт підприємства.

"«Розпочали встановлення підземних контейнерів на вул. Ранковій, 49 у Залізничному районі Львова. Зокрема вчора ми демонтували старий майданчик. І вже скоро мешканці зможуть користуватися надзвичайно функціональними підземними контейнерами європейського зразка" – розповіли у ЛКП "Львівспецкомунтранс".

Нова технологія дозволяє локалізувати неприємні запахи, робить прибудинкову територію естетично привабливішою за рахунок того, що контейнери заховані повністю під землею, сприяє покращенню санітарного стану загалом, вміщує набагато більше відходів, забезпечує ретельне сортування та захищає сміття від опадів та вітру.

Нагадаємо, 14 червня Львівська міськрада вирішила розмістити підземні контейнери для сміття на вул.Ранковій, 49.

Додамо, у грудні 2018 року на площі Соборній у Львові встановили підземний сміттєвий майданчик, а у лютому цього року ЛКП "Зелене місто" замовило два контейнери для компостування відходів за 1,9 млн грн. 

 Зазначимо, у Львові почали діяти нові норми надання послуг з вивезення побутових відходів у Львові на найближчі 4 роки.    

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.