Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

авіаперевезення

Четвер, 4 липня 2019, 12:00

У жовтні Львівський аеропорт скасує рейс до Риги

авіаперевезення

Рейс Львів – Рига авіакомпанія airBaltic виконуватиме лише в літній сезон  

Про це повідомляє avianews.com

Рейс Львів-Рига, який латвійська авіакомпанія airBaltic відкрила на початку квітня 2019 року, буде здійснюватись на сезонній основі до кінця жовтня 2019 року.

"Наразі airBaltic не планує розширювати сезон виконання польотів рейсів в Одесу і Львів. Авіакомпанія все ще аналізує результати роботи на маршрутах у літній сезон 2019 року і ухвалить рішення щодо роботи у зимовий період пізніше з відкриттям продажу квитків після ухвалення рішення" - йдеться у повідомленні.

За даними авіакомпанії, протягом перших п'яти місяців 2019 року вона перевезла на трьох українських маршрутах (Київ-Рига, Одеса-Рига і Львів-Рига) понад 65 тисяч пасажирів, що на 38% перевищило результат за аналогічний період минулого року.

Нагадаємо, зараз між Львовом І Ригою airBaltic виконує чотири рейси на тиждень на 76-місних регіональних турбогвинтових літаках Bombardier Q400. Таким чином, провізні ємності авіаперевізника на маршруті складають 608 крісел на тиждень в обох напрямках.

Додамо, у квітні цього року, аеропорт "Львів" скасував рейс до Риги через несправність літака.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.