Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Любомира Мандзій

ФБ Любомири Мандзій

Четвер, 4 липня 2019, 14:46

Мандзій очолить управління якості освіти у Львівській області

Любомира Мандзій

Директорка департаменту освіти і науки Львівської ОДА Любомира Мандзій  очолить управління якості освіти у Львівській області.

Про це повідомила Любомира Мандзій на своїй сторінці у Facebook.

27 травня оголосили конкурс на посаду начальника управління Державної служби якості освіти у Львівській області. У ньому перемогла директорка Департаменту освіти і науки Львівської обласної держадміністрації Любомира Мандзій, здобувши 8,4 бала.

"Так, я взяла участь у конкурсі на посаду начальника управління Державної служби якості освіти у Львівській області. Результати конкурсу – оприлюднили на сайті служби" – пише Любомира Мандзій.

За її словами поки триватиме спеціальна перевірка, вона залишаюся на місці в Департаменті.

"Ще є над чим працювати, і ми точно не можемо втрачати час" – додала Любомира Мандзій.

Державна служба якості освіти утворена рішенням Уряду після реформування Державної інспекції навчальних закладів. Положення про Службу було затверджене Кабміном 14 березня 2018 року.

Під відповідальність Державної служби якості освіти потраплять заклади дошкільної, позашкільної, загальної середньої та професійно-технічної освіти.

Новостворена служба матиме повноваження здійснювати інституційний аудит закладів освіти, надавати рекомендації закладам освіти щодо організації та системи забезпечення якості освіти, акредитувати громадсыкі фахові об'єднання та інші юридичні особи, що здійснюють незалежне оцінювання якості освіти та освітньої діяльності закладів освіти, затверджувати нетипові освітні програми дошкільної та загальної середньої освіти та проводити моніторинг якості освітньої діяльності та якості освіти. 

Нагадаємо, Любомира Мандзій працює на посаді директора департаменту освіти і науки Львівської ОДА з серпня 2016 року.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.